Tel: +387 (0) 57/223 465

direktor@vodovodpale.com

Тел: +387 (0) 57/223 465

direktor@vodovodpale.com

JP VODOVOD I KANALIZACIJA a.d. Pale

Саопштење за јавност

Саопштење за јавност
Поводом два злонамјерна покушаја манипулације водоводним системом у последњих двадесет дана, ЈП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Пале жели да информише гарађане Пала о сљедећем:
На потезу Врело Праче – Калајџин камен је 27.07.2021. године од стране једног или више Н.Н. лица дошло до неовлаштеног манипулисања на вентилима водоводног система.
На подручју Влаховићких врела је са 17.08. на 18.08.2021. године од стране једног или више Н.Н. лица такође дошло до неовлаштеног упада у заштићену зону прилком чега је пресјечена сигурносна ограда. Једно или више Н.Н. лица је неовлаштеним упадом манипулисало вентилима водоводног система све у циљу спријечавања уредног водоснабдијевања на подручју општине Пале.
ЈП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Пале је о свему наведеном обавјестило Полицијску станицу Пале која ће преузети даљу истрагу све у циљу откривања починилаца.
Овим путем ЈП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Пале позива све грађане који имају било какву информацију у вези са горе наведеним догађајима, или уколико примјете неовлаштена лица у близини водоводног система на потезу Врело Праче – Бистрица – Брус, да обавјесте Полицијску станицу Пале на број телефона 122.
ЈП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА а.д. Пале
Vodovod

Vodovod

Прочитај пропуштено:

Видео
Пусти видео запис